Volg onze werkzaamheden en nieuwtjes op Facebook

Pannenkoeken Restaurant

Rijsterbosch Pannenkoeken Restaurant

Een wandeling of fietstocht door de prachtige bossen van Gaasterland  is niet compleet zonder een bezoek aan ons Pannenkoekenrestaurant. Rijsterbosch Pannenkoeken is een begrip als het om pannenkoeken gaat. Onze specialiteit is onze op ambachtelijke wijze gebakken pannenkoek, waar velen voor u hun vingers bij hebben afgelikt.

Na een heerlijke wandeling, of zomaar, omdat u zichzelf een verwenmomentje gunt. Even lekker neerstrijken bij Rijsterbosch Pannenkoekenrestaurant, voor een kopje koffie met gebak, een pannenkoek, poffertjes... of een heerlijke ijscoupe.

Ambachtelijk gebakken pannenkoeken... dat ruik je, dat zie je, dat proef je....

Voor de actuele menukaart klik hier

 
Beste gasten,
Helaas hebben wij de deuren van ons restaurant weer moeten sluiten en is het onzeker wanneer we deze weer mogen openen en u mogen ontvangen.
We gaan net als de eerste keer dat we moesten sluiten over op bezorgen en afhalen van o.a. pannenkoeken.
Vooralsnog doen wij dit op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Op donderdag en vrijdag kunt u uw bestelling doorgeven van 12:00 tot 17:00, na 17:00 nemen wij gezien onze routeplanning geen bestelling meer aan. Op zaterdag en zondag kunt u tot 18:00 uw bestelling aan ons doorbellen. De bestelling kunt u bij ons plaatsen via 0514-855100.
Voor de actuele menukaart verwijzen wij u graag naar onze facebook pagina, maar we kunnen deze ook aan u mailen, neem ook hiervoor contact met ons op.
Naast het bezorgen en afhalen hebben wij aan onze zaak een loket om een versnapering af te halen, denk hierbij aan koffie, warme chocomel, frisdrank en snert.